Food Choices


Ik kijk al een langere tijd veel documentaires over voeding en ben altijd benieuwd naar nieuwe inzichten. Dat er weer een nieuwe documentaire uit was gekomen, Food Choices, was dan ook weer een cadeautje! Toch verwachtte ik niet dat deze documentaire veel meer nieuwe inzichten zou bieden. Omdat ik super veel stukken lees en documentaires kijk over voeding had ik wel verwacht dat ik alle belangrijke informatie al wist. Dat bleek niet zo te zijn…

Food Choices

In de documentaire Food Choices verteld Michal Siewierski over zijn drie jarige ontdekkingsreis om de waarheid naar voren te brengen over onze voedselkeuzes. De documentaire legt uit welk effect onze voedingskeuze heeft op onze gezondheid, het milieu en op al het andere leven op aarde. Ook worden er verschillende opvattingen over voeding besproken die er zijn over voedsel, waardoor je een nieuwe kijk krijgt op de beste voedingskeuze. Ook komen velen experts op deze gebieden aan het woord. Deze film laat je hoe dan ook anders kijken naar het eten op je bord.

 

main-image-noshadow

Waarom moet je deze film zien?

Ik zou hier een heel betoog over kunnen schrijven. Ik vind dit echt de belangrijkste documentaire voor de wereld die ik ken. Deze documentaire geeft antwoord op alle vragen die je altijd al had over voeding. Met jouw voedingspatroon kun je niet alleen jezelf kan redden, maar de hele wereld.

Als ik jullie één documentaire over voeding aan zou mogen raden, kijk alsjeblieft Food Choices!!

Klik HIER om de documentaire te kijken. Hij staat ook op Netflix!

 

Food Choices – Trailer

YOU MIGHT ALSO LIKE

Sustainable
March 19, 2017
Banana Pancakes (vegan)
March 17, 2017
Palmolie
March 11, 2017
Vitamine E
March 08, 2017
Terra
January 23, 2017
Ei
January 12, 2017
Linzen mosterd salade [studentenhap METRO]
January 08, 2017
Fajita’s met avocado humus [studentenhap METRO]
January 08, 2017
Vitamine D
December 19, 2016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *